ID697442241253264
top of page
logo-Amsterdam-Kickboksen-brandname_edited.png

LOCATIES - KICKBOKSEN

Amsterdam Kickboksen locatie mogelijkheden

GROEPSTRAINING - locatie Museumplein Amsterdam 

De kickboks groepstrainingen worden georganiseerd op het Museumplein in Amsterdam.

Het Museumplein in Amsterdam is door Corona en de lockdowns uitgegroeid tot een geliefde plek onder (groep) sporters.

 

Voor de outdoor kickbokslessen leent het Museumplein zich erg goed, het is er mogelijk om op gras te trainen maar ook op een hardere ondergrond, wat voor kickbokstrainingen een betere ondergrond is. De kickboks groepslessen vinden plaats nabij het Stedelijk Museum, handig want bij slecht weer kun je onder het dak van het museum trainen zodat je bijvoorbeeld tijdens het sporten niet nat wordt. 

SMALL GROUP TRAINING - 5 stadsparken in Amsterdam 

Voor de kickboks small group-, duo en personal training sessies zijn de sportlocaties uitgebreid. Het is dan ook mogelijk om te kickboksen in andere Amsterdamse stadsparken die geschikt zijn voor kickbokstrainingen. Zo hebben de parken voldoende de ruimte om te trainen en zijn daarnaast makkelijk te bereiken met het ov en de fiets. 

  1. Museumplein

  2. Vondelpark

  3. Beatrixpark

  4. Sarphatipark

  5. Oosterpark

DUO TRAINING - 5 stadsparken Amsterdam + Indoor trainen

Het is ook mogelijk om indoor te kickboksen, dit geldt voor Personal Training en 'duo trainingen'. Voor een meerprijs van € 9,95 per les per persoon is het mogelijk om gebruik te maken van een sportschool (Europa Boulevard, AJ Ernststraat, Baarsjesweg, Stadhouderskade & Amstelstraat). Daarnaast kunnen de duo trainingen ook naar wens plaats vinden in een van de eerdergenoemde stadsparken.

Train je liever op een andere locatie, dan de stadsparken, omdat je bijvoorbeeld dicht bij je werk wilt trainen? Dat kan, jouw personal trainingstraject kan in overleg met de trainer ook naar wens op andere locaties georganiseerd worden. Dit kun je bespreken tijdens de intake met de trainer. Enige uitzondering is dat de locatie zich binnen de ring van Amsterdam bevindt (m.u.v. het stadsdeel Noord). 

Indoor trainen is voor personal training ook beschikbaar (Europa Boulevard, AJ Ernststraat, Baarsjesweg, Stadhouderskade & Amstelstraat) bespreek dit tijdens je intake met de trainer. 

PERSONAL TRAINING - locatie naar wens + Indoor trainen

Meedoen met een groepsles op het Museumplein?

Meld je hieronder aan

Bedankt voor je aanvraag we nemen spoedig contact met je op! Kan je niet wachten? Stuur dan een Whatsap bericht naar +31(6) 253 27 837

We waarderen jouw privacy, lees >> hier << wat we doen met jouw gegevens.

bottom of page