ID697442241253264
top of page

AMSTERDAM KICKBOKSEN

BLOG

Alles wat met kickboksen, vechtsport en fitness te maken heeft lees je hier! Maar ook geven we je onze beste tips op het gebied van een gezonde levenstijl.

logoAmsterdam-Kickboksen.jpg

AMSTERDAM KICKBOKSEN

BLOG: Dutch Style Kickboxing

Bij Kickboksen Amsterdam specialiseren we ons in  Dutch Style Kickboxing. Maar wat is nu precies Dutch Style Kickboxing?  Nederland is niet alleen sterk in voetbal en de formule 1, we leveren ook de grootste vechtsporters af, denk aan kickbokslegendes als Raymond "the Diamond" Dekker, Ernesto Hoost, Peter Aerts, Badr Hari, Thom Harinck, Raymond Bonjasky en Rico Verhoeven.

 

In de vechtsportwereld geldt: if it ain't Dutch it ain't much! Maar wat maakt Dutch Style Kickboksen nu zo bijzonder? 

ernesto-hoost.jpg

BLOG: Kickboksen & afvallen

Helpt kickboksen als je wilt afvallen? Bij Kickboksen Amsterdam is dit met stip op nummer 1 de meest gestelde vraag tijdens het intake gesprek. Het korte antwoord op deze vraag is: 

 

“ Ja met kickboksen kun je afvallen, met een uur kickboksen verbrand je gemiddeld tussen de 600 en 800 calorieën per uur! ” 

 

De kracht van kickboksen tijdens het afvallen zit ‘m niet alleen in het verbranden van calorieën. Het helpt ook bij het tegengaan van een van de grootste verborgen oorzaken van overgewicht. Welke boosdoener dat is lees je in onze speciale blog over afvallen. 

Starten met kickboksen?
Bekijk dan eerst even deze video

HANDIGE MEAL PREP TIPS

DE RELATIE TUSSEN VOEDING EN STRESS

bottom of page