ID697442241253264
top of page

OVER AMSTERDAM KICKBOKSEN

Ontmoet de man achter Amsterdam Kickboksen: Omar Peters. Een Italiaanse Amsterdammer met een passie voor fitness, vechtsport en goede Italiaanse koffie. Omar startte Amsterdam Kickboksen in 2020 met een focus op outdoor personal training en small group training.

 

En niet zonder succes! Omar traint op de belangrijkste locaties in Amsterdam en heeft het aanbod inmiddels uitgebreid met grotere groepstrainingen en indoor trainingen.

Dutch Style Kickboxing

IMG_1178.jpg

Omar startte Amsterdam Kickboksen vanuit een passie voor het zogenaamde ‘Dutch Style Kickboksen’. Dutch Style Kickboxing is een van de bekendste en meest effectieve technieken ter wereld en zette Nederland als ‘vechtsport land’ op de kaart. Omar traint zelf al meer dan 20 jaar volgens deze techniek en verfijnde zijn techniek in Thaise trainingskampen. Omar draagt deze kennis met veel passie en plezier over aan anderen. 

Amsterdam Kickboksen iedereen is welkom

Ondanks dat het Dutch Style Kickboksen beroemd en zelfs een beetje berucht is, maakt Amsterdam Kickboksen het leren van deze techniek toegankelijk voor iedereen. Alle trainingssessies bevatten een uitgebalanceerde mix met een focus op kickbokstechniek, cardio, stretching en ademhalingstechnieken. Uiteraard verwerkt Amsterdam Kickboksen zoveel mogelijk de persoonlijke doelstellingen van klanten in het programma. 

De kracht van Outdoor kickboksen 

Daarnaast gelooft Amsterdam Kickboksen ook in de kracht van outdoor kickbokstraining voor mensen die mentaal ook graag sterker worden. Het is namelijk wetenschappelijk bewezen dat kickboksen of sporten in de buitenlucht extra goed is voor je mentale gesteldheid. De lessen bij Amsterdam Kickboksen hebben daarom ook de focus op stretching & ademhaling zodat het kickboksen daadwerkelijk een stress uitlaatklep is!

Wil jij nu ook graag sterk en fit worden en de fijne kneepjes van het Dutch Style Kickboksen leren? 

Maak hieronder vrijblijvend een afspraak en bespreek de personal en groepstraining mogelijkheden 

bottom of page